ניתוח לייזר בעיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

20/08/2018 | 12:14 | מאת: אסתר

אחי עשה בדיקת התאמה לניתוח לייזר בעיניים ונמצא מתאים לניתוח עם חיתוך בקרנית. אני הבנתי שיש יתרון לניתוח עם חיתוך מבחינת זמן החלמה עכשיו אם שמים את היתרון הזה בצד האם יש יתרונות נוספים לחיתוך על פני הניתוח של שיוף הקרנית? כי הבנתי שיכולים להיות השלכות שליליות של ניתוח החיתוך מה שבשיוף לא קורה וזה יוצא מדויק יותר בשיוף. אשמח לשמוע את דעת הרופא בעניין

שלום רב, התוצאה הסופית ורמת הדיוק בשתי השיטות דומה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה