אחרי ניתוח לייזר וקטרקט

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

04/07/2018 | 10:56 | מאת: יפעת

לפני 9 שנים עשיתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים. לאחרונה לא רואה היטב מקרוב. בבדיקה: המספר עלה קצת וראו קצת קטרקט. האם תיקון ניתוח שוב בלייזר יכולים גם לנתח את בעיית הקטרקט באותו זמן? האם סריגה ממושכת עלולה לגרום לעלייה במספר?? אני בת 63. תודה על המענה שאקבל.

שלום רב, במידה ויש כבר קטרקט, אין הרבה הגיון לליטוש נוסף בלייזר. אם הדבר מפריע ניתן לשקול ניתוח קטרקט. לגבי הקריאה, יש להתאים משקפי קריאה. בחלק מניתוחי הקטרקט ניתן לבחור בעדשות מולטיפוקאליות תוך עיניות להקטנת התלות במשקפיים בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה