ניתוח להסרת משקפיים Lasek WF

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

25/05/2018 | 11:49 | מאת: אלירן

היי, ביצעתי השבוע בדיקת התאמה ואמרו לי שאני מתאים יש לי רק שתי שאלות: 1. האם אני כמטופל יכול לדפוק משהו במהלך הניתוח (להסתכל למקום לא נכון או משהו בסגנון) ? 2. על פי איזה מספר מתקנים את הראיה? עברתי אופטמטריסט, מכונה אוטומטית והמספר במשקפיים שלי. אם אין התאמה בין כלל הבדיקות - אפילו בחצי מספר? איך אני אדע שאני אראה "טוב" אחרי הניתוח ? אשמח לתשובה תודה

שלום רב כעיקרון הרופא המנתח משכלל את כלל התוצאות ומחליט על הטיפול

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה