ניתוח lasek שכבת אפיתל 8 ימים אחרי

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

02/05/2018 | 19:50 | מאת: מושיקו

לפני כשמונה ימים, עברתי ניתוח בשיטת Lasek. במשך השבוע שלאחר הניתוח סבלתי מכאבים בשתי העיניים, אבל במיוחד באזור ספציפי מתחת לעפעף העליון. בבדיקה השבועית שלאחר הניתוח להורדת העדשה הרפואית שיתפתי את הרופאה בכאבים והיא אמרה שזה נובע מפיזור לא אחיד במיקום מסוים של שכבת האפיתל. ביום שלאחר הוצאת העדשה הרפואית סבלתי מכאבים באזור זה אף יותר. האם פיזור לא אחיד של האפיתל באזור ספציפי עלול להשפיע על משך ההחלמה? האם זה משהו שמסתדר מעצמו? אודה לתשובתך

שלום רב' כעיקרון שכבת האפיתל מחלימה בצורה אחידה. אני ממליץ על טיפול בתחליפי דמעות בצורה הדוקה ובהמשך בדיקה של הרופא המטפל/ בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה