ראייה מטושטשת לאחר לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/04/2018 | 19:07 | מאת: חן

שלום, עברתי אצלכם ניתוח לייזר לפני שלוש שנים והכל הלך חלק, לפני הניתוח הייתי צריכה משקפיים לראיה למרחק (-2.5). בימים האחרונים שמתי לב שהראייה שלי נהיית מטושטשת למרחקים, אולם מדובר רק בראיה בעין ימין. כשאני מסתכלת רק עם עין שמאל הראייה חדה כפי שהייתה והראייה בעין ימין מטושטשת לחלוטין. האם זה מצב מוכר? האם יש דרך לטפל בזה? או שמדובר במספר שחזר וצריך כעת לנתח את אותה עין שוב?

שלום רב, ללא בדיקה לא ניתן לדעת. אם זה מפריע, ניתן לקבוע מועד לבדיקה ואז ניתן יהיה לייעץ באופן ספציפי. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה