כמה זמן לאחר הניתוח?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

28/01/2018 | 16:37 | מאת: ישראל

אני מבין שלאחר הניתוח בימים ובשבועות הראשונים הראיה לא ממש חדה. אני כרגע 3 שבועות לאחר הניתוח. מקפיד על הטיפולים "ראה כזה וקדש" מרגיש שעדיין הראיה לא ממש חדה למרות שיש שיפור ובוודאי שינוי מהיום הראשון לניתוח .בלילה כשנוהג עדיין יש הילה מסביב לתאורת המכוניות לפני. ועדיין קשה לי להתמקד יותר מידי בקריאת עיתון (כתב קטן) כמה זמן לאחר הניתוח הראיה תהיה ממש חדה ?לפחות כפי שראיתי עם משקפים ? מקווה שיהיה חד יותר :)

שלום רב, הרבה שאלות אבל ללא מידי כלל: איזה ניתוח, מספרים לפני הניתוח גיל וכו׳ מעבר לכך, גם אם היו נמסרים הפרטים הללו, לא כל אדם מחלים באותה הצורה. אני מציע לפנות לרופא המנתח ולשאול באופן ספציפי לאחר בדיקה. אני מניח שכך התשובות יהיו יותר מקצועיות בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה