דלקת גרון לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

17/01/2018 | 03:20 | מאת: נועה

שלום דר' אני בעוד שבוע צריכה לעשות אצליכם לייזר בעיניים -(מתאימה ללאסק) היום התחיל לי דלקת גרון והתחלתי לקחת אנטיביוטיקה למשך 10 ימים .. ז"א שביום של הניתוח ויומיים אחרי אני צריכה להמשיך עם התרופה. האם אפשרי לעשות את הניתוח במצב הנ"ל? דבר נוסף נאמר לי שהשיטה לאסק זמן ההחלמה יותר קצר מטרנס פי אר קיי כיון שבטרנס הלייזר מוריד את האפיטל ואז זה עושה כוויה ולכן העין צריכה להחלים לא רק מהפצע אלא מהכוויה גם.. האם זה נכון? כי כשאלתי רופא אחר ממכון אחר הוא אמר לי שזה ממש לא נכון ושתי השיטות זהות בהחלמה. אשמח מאוד לתשובה.

שלום רב. כעיקרון אם המחלה עברה אין מניעה לעבור את הניתוח. האנטיביוטיקה לא משפיעה למרות שצריך להשלים את תקופת הטיפול. לגבי שיטות הטיפול אין הבדל במהלך ההחלמה ועיקרון הטיפול.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה