אודם בעין - חודש וחצי אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

13/01/2018 | 19:45 | מאת: רון

אהלן, עבר כבר מעל חודש וחצי לאחר שעברתי ניתוח בשיטת אינטראלסיק וביומיים האחרונים התחילה אצלי תופעה של אודם בעין ימין בעיקר בצד התחתון, לא מדובר בשטפי הדם שהיו לאחר הניתוח אלא משהו שנראה כמו התחלה של דלקת, חשוב לציין שאין הפרעה בראיה או הפרשות כאלה ואחרות. אודה לעזרה מה הטיפול במצב זה או שזה אמור לעבור לבד בימים הקרובים? תודה מראש!

שלום רב, נשמע כדלקת אך אם אין הטבה ממליץ על בדיקת רופא עיניים . בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה