לייזר להסרת משקפיים בעיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

07/12/2017 | 20:03 | מאת: יהלום

שלום, אני בת 32 ומגיל קטן מסתובבת עם משקפיים. לפני כעשר שנים התחלתי עם עדשות מגע. אני רוצה לעבור בדיקת התאמה בעיניים לוינגר. אין לי משקפי ראיה עדכניות. אני מחוייבת לקנות משקפיים עם מספר עדכני כדי לעשות את בדיקת ההתאמה? והאם אתם תוכלו לראות האם המספר שלי יציב בבדיקת התאמה? פשוט האופטמטריסט שלי אני לא יודעת עד כמה הוא מהימן. דבר נוסף אם המספר שלי בעדשות מגע R 6.00 L 6.50 האם זה המספר שלי גם במשקפי ראייה או שזה אחרת? תודה רבה

שלום רב, כעיקרון ניתן לקבוע האם המספר יציב גם על פי עדשות. ממליץ על בדיקה בכל מקרה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

10/12/2017 | 11:18 | מאת: יהלום

היי לבדיקה אגיע בלי נדר. אבל אני שואלת האם אני יכולה לבוא ללא המשקפי ראייה שלי? לא החלפתי עדשות מזה כחמש שנים ככה שהן לא עדכניות..

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה