שאלה לדר אליה לוינגר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

30/11/2017 | 11:28 | מאת: רוני

שלום דוקטור. אני עתידה לעבור אצלך את הניתוח באמצע חודש ינואר ויש לי מספר שאלות אישיות א. הניתוח מתבצע ביום שלישי, לפי זיכרוני אמרת שביום ראשון שלאחר מכן נסיר את העדשה האם אני צודקת? ב. אני זוכרת ששבוע לאחר הניתוח ישנה ביקורת, האם אתה יכול לקבל ביום שלישי בשעות הבוקר? ג. ביום שלישי שבוע לאחר הניתוח אני אמורה ללכת לחופשה בצימר, האם יש מניעה מכך? כמובן ללא כניסה לברכה וכו.. מהם ההגבלות שקיימות לאחר שבוע מהניתוח?

שלום רב, כעיקרון ניתוח בימי שלישי והסרת עדשות יום א. לגבי ביקורת בבוקר אני לא זמין ואין מגבלה משמעותית אחרת למעט מה שציינתי בבדיקה. בכל מקרה אני ממליץ לפנות למרפאה לצורך הבהרות. בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה