ניתוח לייזר-חששות לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/11/2017 | 22:42 | מאת: שקד

בעוד 3 שבועות אני עתידה לעבור ניתוח לייזר בשיטת אינטראלאסיק. והשאלות שלי הן כאלה: כשבועיים אחרי הניתוח אני עתידה לטוס לאירופה ובפברואר לטיול אחרי צבא. ● האם אסור לטוס בגלל לחץ או הבדלי גובה? ●תוך כמה זמן אוכל כבר להכנס לים ואם אוכל אחרי חודשיים כבר לעשות אטרקציות ספורט למינהם? צלילה וכד'. ●מתי יהיה אפשר לגרד/לשפשף את העיניים? ●ומבחינת פארק שעשועים ומזג אוויר מותר לעלות על מתקנים בהתחשב שתהיה רוח ואולי גשם האם ישפיע לרעה? ואם כן אם ישנה דרך לשמור על העיניים ולא לוותר על אטרקציות למינהן.

שקד שלום, 1. אין בעיה לטוס. 2. כניסה לים או לבריכה לאחר 3 שבועות 3. אטרקציות לאחר חודש וחצי בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה