עליית מספר לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/11/2017 | 13:33 | מאת: בר

היי, לפני כחודשיים נמצאתי מתאימה לניתוח לייזר אצל ד"ר מלר (לאסק ואינטרלאסק). בבדיקת ההתאמה נמצא לי צילינדר (רבע). האופטומטריסט ציין שזה לא משמעותי ואוכל לבצע את הניתוח. המספרים בשתי העיניים הם 1.5. הניתוח נדחה לעוד כמה חודשים וכעת יש לי שאלה- היום הלכתי לאופטומריסט, וכפי שאז נאמר לי בבדיקה, אכן יש לי צילנדר רבע בשתי העיניים ועוד עלייה של רבע בעין ימין. (כלומר, המספר עלה מ1.5 ל1.75) הבנתי שתנאי מקדים לניתוח הוא מספר קבוע במשך שנה.. האם עכשיו לא אוכל לבצע אותו בגלל הצילינדר ועלייה ברבע מספר? האם אני צריכה לחכות שנה? תודה בר

בר שלום, שינוי בבדיקה של רבע מספר לא מוגדר כשינוי שאינו מאפשר ניתוח. אם יעברו מספר חודשים, בכל מקרה יהיה צורך בבדיקה חוזרת ואז נוכל גם להעריך האם אכן היה שינוי אבל מירב הסיכויים שהמצב ישאר יציב ולכן אני לא רואה סיבה להמתין שנה. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה