שטף דם לאחר ניתוח אינטרלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

03/11/2017 | 15:45 | מאת: דניאל

שלום, עברתי ניתוח אינטרלאסיק לפני 16 יום אך שטף הדם שנוצר בניתוח עדיין לא עבר. בביקורת שנעשתה שבוע אחרי הכל נראה תקין. האם זה נורמלי שמשך השטף כה ארוך? והאם ניתן לזרז את ההחלמה של זה? תודה.

שלום רב דימום תת לחמיתי מאוד שכיח לאחר הניתוח. הוא עובר בערך לאחר 3 שבועות והדבר תקין לחלוטין. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

20/12/2017 | 21:42 | מאת: רועי

שלום עברתי ניתוח אינטרלאסיק לפני יותר מחודש השטף דם בעין לא עובר האם זה נורמלי האם יש לי מה לדאוג בנוסף נאמר לי שביקורת לניתוח הזה רק אחרי חודשיים. זה נכון? תודה. רועי

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה