שאלה דחופה בקשר לראיית כמו חוטים בעין

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

01/11/2017 | 08:24 | מאת: משה

שלום רב לפני שאנה וחצי עשיתי ניתוח לתיקון ראיה בעקרון הניתוח עבר בהצלחה אני מרכיב משקפי קריאה לראיה מקרוב הגיל שלי 52 היום אני נימצא עם כחצי מספר בשתי העיניים לאחרונה פתאום הופיעו לי כמו חוטים שחורים כאלה בעין ימין שעולים ויורדים יחד עם התזוזה של העין אני יודע שזה קורא להרבה אנשים מידי פעם אבל אצלי זה ממש חזק ומציק מאוד לא מהרגיל ניגשתי לרופא עיניים ממוחה גם לקרנית הוא בדק אותי בצורה מקיפה עם הרחבת עישונים ואמר לי שברוך השם אין לי קרע ברשתית והעניים בריאות לחלוטין ואין מה לעשות עם זה וזה יכול לקחת חודשים או שנים מה כבודו אומר זה פשוט מציק לי וקשה לי עם זה יש ניתוח לדבר כזה?אני מקווה שתענו לי תודה

משה שלום, לצערי אין ניתוח למצב זה. ממליץ על המשך מעקב הרופא המטפל לפי הצורך. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

03/11/2017 | 12:06 | מאת: משה

דוקטור למה זה קורה?האם זה קשור לניתוח הלייזר או שזה קורא גם לאנשים שלא עשו ניתוח? והאם יש מצב שזה יכול לדעוך במשך הזמן? תודה מצפה לתשובה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה