סוג WAVEFRONT בניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

25/10/2017 | 15:01 | מאת: נדב

שלום שוב, משום שעברתי בדיקת התאמה במכונכם (אמנם לפני מס' שנים) אשמח לתשובה מדוייקת יותר כדי שאוכל לקבל החלטה: באיזה פרופיל WAVEFRONT אתם משתמשים בניתוחי הסרת משקפיים בלייזר במכון "עיניים"? האם ב-WAVEFRONT OPTIMIZED או ב-WAVEFRONT GUIDED? האם ה-WAVEFRONT OPTIMIZED מבוצע במרפאתכם בכל המנותחים ללא תוספת תשלום (כלומר מובנה במכשיר הלייזר) ואילו ה-WAVEFRONT GUIDED אינו מובנה במכשיר הלייזר ולכן דורש תוספת תשלום? לי אישית כאמור הוצע אצלכם WAVEFRONT GUIDED בתוספת תשלום, אולם אני רואה שבמכונים אחרים שביררתי הWAVEFRONT בעצם מובנה במכשיר הלייזר ולכן לא מבקשים תוספת מחיר עבור כך, ולכן מעניין אותי אם אצלם זה בעצם WAVEFRONT OPTIMIZED. בן 29. מספרים (בערך) 3- בשתי העיניים וצילינדר 1.5 בעין אחת ו1.75 בעין שניה. בעבר לאחר בדיקה במכונכם נמצאתי מתאים הן לPRK והן לאינטרלאסיק (לפני 4-5 שנים). הומלץ לי תוספת של WAVEFRONT (בתוספת מחיר) לדברי הרופא בגלל הצילינדר למנוע ראיית לילה לא טובה וסינוורים והילות. בתודה בתודה

נדב שלום, מכשיר הלייזר שלנו יכול לבצע טיפול בשני סוגי הטיפול. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה