סוגי ווייבפרונט בניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

23/10/2017 | 17:34 | מאת: נדב

שלום רב בן 29. מספרים (בערך) 3- בשתי העיניים וצילינדר 1.5 בעין אחת ו1.75 בעין שניה. בעבר לאחר בדיקה במכונכם נמצאתי מתאים הן לPRK והן לאינטרלאסיק (לפני 4-5 שנים). הומלץ לי תוספת של WAVEFRONT (בתוספת מחיר) לדברי הרופא בגלל הצילינדר למנוע ראיית לילה לא טובה וסינוורים והילות. שאלתי היא: אני רואה שיש מכונים שה-WAVEFRONT אצלם מובנה בתוך מכשיר הלייזר, ושכולם מקבלים תוספת WAVEFRONT (כברירת מחדל וללא תוספת תשלום). רציתי לשאול האם מדובר בפרופיל ווייבפרונט אחר מאצלכם? האם הוייבפרונט המובנה נקרא OPTIMIZED ואילו הווייבפרונט שמוסיפים נקרא WAVEFRONT GUIDED? האם אתם מבצעים את שניהם? בתודה רבה מראש

שלום רב, טיפול ה WF אינו שונה מהפרופילים שהוצאו לך במכונים האחרים. על מנת לקבוע איזה פרופיל מתאים לך יש צורך בנתונים נוספים של הבדיקה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

25/10/2017 | 13:36 | מאת: נדב

שלום שוב, משום שעברתי בדיקת התאמה במכונכם (אמנם לפני מס' שנים) אשמח לתשובה מדוייקת יותר כדי שאוכל לקבל החלטה: באיזה פרופיל WAVEFRONT אתם משתמשים בניתוחי הסרת משקפיים בלייזר במכון "עיניים"? האם ב-WAVEFRONT OPTIMIZED או ב-WAVEFRONT GUIDED? האם ה-WAVEFRONT OPTIMIZED מבוצע בכל המנותחים ללא תוספת תשלום(כלומר מובנה במכשיר הלייזר) ואילו הWAVEFRONT GUIDED אינו מובנה במכשיר הלייזר ולכן דורש תוספת תשלום? לי אישית כאמור הוצע אצלכם WAVEFRONT GUIDED בתוספת תשלום, אולם אני רואה שבמכונים אחרים שביררתי הWAVEFRONT בעצם מובנה במכשיר הלייזר ולכן לא מבקשים תוספת מחיר עבור כך, ולכן מעניין אותי אם אצלם זה בעצם WAVEFRONT OPTIMIZED. בתודה בתודה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה