ד"ר אליה לוינגר-משקפי ראיה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

27/08/2017 | 23:22 | מאת: דן

שלום בן 70 בשתי העניים בערך 5- וצילנדר +- 1 משתמש איתם בתוך הבית לקריאה, לאכול, ולטלויזיה כאשר מעקם אותם. בשנה האחרונה אולי יותר , באוכל קצת מרחיק אותם . כי אחרת מטושטש שמקרב לבדוק קליפה וכ"ו . האם קריטי להחליף או אפשר כך להישאר לא מזיק אם לא תמיד מרחיק ורואה מטושטש באוכל ובקריאה אותיות קטנות ..כי אם אוריד מספר, אצטרך שתי זוגות לבית ונוח יותר כל הזמן באחד תודה

לגבי הסבא, הוא יכול להמשיך עם המשקפיים האלה, הוא לא גורם לעצמו נזק ואם הוא רוצה הוא יכול להחליף אבל אז כפי שאומר אולי יצטרך עוד זוג ועדיף לו להשאר עם מה שיש. בברכה ד"ר היימס

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה