לכלוך מהטיפות סביב העין

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

20/08/2017 | 16:57 | מאת: אופיר

היי, עברתי ביום חמישי האחרון ניתוח אינטראלאסיק, אמרו לא לשטוף את הפנים והעיניים אך מצטבר על הריסים ומסביב לעין המון לכלוך מהטיפות שנראה כמעין מוגלה. האם אפשר לנקות אולי בעזרת מגבונים סטריליים? בנוסף הרופא שלי פרופ׳ קרמר אמר לי לא לחפוף שבוע. יש אולי סיכוי שאפשר לחפוף בכיור או אפילו בכיור כזה של מספרה עם מגבת על הפנים שתגן על העיניים?

שלום רב, ראשית ניתן לנקות את העיניים עם מגבון סטרילי. כמן כן ניתן להרתיח מים ולתת להם להתקרר ויחד עם גזה נקיה לנקות את ההפרשות בריסים. ניתן לחפוף את הראש כמו במספרה אין צורך לדאוג יותר מידי אם חדרה טיפת מיים לעיניים. בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה