ראייה מטושטשת בעין שמאל

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

01/08/2017 | 15:15 | מאת: טל

שלום!עשיתי ניתוח לייזר בשיטת Zlasik ושעתיים לאחר בניתוח כבר ראיתי טוב בעין ימין ומטושטש בעין שמאל. עבר שבוע מהניתוח ומצב עין שמאל לא השתנה. כששאלתי את הרופא המנתח אמר שלאחר שבועיים מהניתוח אראה זהה בשתי העיניים. האם השיפור בעין שמאל אמור להיות הדרגתי?כי אם כן, אני לא מרגיש הבדל היום או אחרי הניתוח. מה דעתכם?

שלום רב, זמן ההחלמה מהניתוח יכול להשתנות מאדם לאדם ומעין לעין. עבר זמן קצר מידי בכדי לדבר על תוצאה סופית ואני ממליץ להמתין בסבלנות ולהיות בקשר עם הרופא המנתח בהצלחה ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה