ניתוח קטרקט לעין ברוחק ראייה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/07/2017 | 17:14 | מאת: אילי

לפני מספר שנים עברתי ניתוח לייזר בשתי העיניים. אחת לרחוק ואחת לקרוב. עם השנים הראיה בעין לקרוב לא רואה כל כך טוב. עברתי בדיקה והרופא ראה שיש קטרקט בעין זו והמליץ על ניתוח קטרקט. מה קורה עם העין אחרי הניתוח? האם ישתפר הראיה לקרוב, כי הבנתי שאני אראה טוב לרחוק ואצטרך משקפיים . אני פשוט כל השנים לא סבלתי להרכיב משקפיים ואחרי הניתוח רווח לי אך אני פוחדת שאני לא אראה טוב מקרוב בעין של הקטרקט. האם זה נכון או שהניתוח לא יפגע בקריאה ובקרוב. תודה

שלום רב, הדבר תלוי האם המנתח יבחר בתיקון לרקוב או לרחוק. אני ממליץ לפנות לרופא המטפל ולשוחח איתו על האפשרויות העומדות בפניך יחד עם היתרונות והמגבלות של כל תיקון בברכה ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה