אינראליסיק ווייבפרונט

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

29/06/2017 | 21:49 | מאת: ניב

עברתי בדיקת התאמה במספר מכונים -בשניים מהם התאימו לי את הלאסיק+ווייבפרונט ובאחד התאימו לי רק אינראלסיק. בשיחה עם המכונים קיבלתי שתי תשובות שונות- אחד: מאוד כדאי לעשות תמיד את הוויבפרונט, זה מאפשר נתונים יותר מדוייקים ונכונים לכל אחד לפי העין שלו וכדאי להוסיף. שתיים:אמרו לפי נתוני העין שלי אין צורך בביצוע הוויבפרונט,ושזה מיותר. שאלותי הן: 1. מה התפקיד של הוויבפרונט? 2. מתי בוחרים להשתמש בו? 3. האם באמת בכל ניתוח כדאי להשתמש בו בכל מצב? 4. אם אני מוכנה לשאת בעלויות הנוספות של הוייבפרונט זה נותן ערך מוסף או שאין צורך ? בתודה מראש

שלום רב, השיקול בשימוש בווייבפרונט תלוי במיפויי הקרנית. לעיתים יש צורך וכך ולעיתים אין חובה, הכל תלוי במצב. באופן עקרוני מדובר בפרופיל ליטוש הכולל לא רק את נתוני המספרים אלא גם נתונים נוספים של מבני הקרנית ואברציות אופטיות בהצלחה ד"ר אורי מלר

02/07/2017 | 08:51 | מאת: ניב

תודה על התשובה במידה אין שיקול כלכלי ההמלצה היא להוסיף את זה ? זה יכול לעזור לכל ניתוח ? גם אם מדובר בתרומה מזערית ? תודה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה