לאחר ניתוח לאסיק ושטיפה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

15/06/2017 | 20:59 | מאת: ניתוח לאסיק

שלום. יום רביעי ביצעתי ניתוח לאסיק ב 2 העיניים. לאחר תחושה לא נעימה יום למחרת (חמישי)באחת העיניים חזרנו למנתח שטען שיש הפרשות מתחת לעדשה וביצע שטיפה ל 2 העיניים .היום לאחר כ 8 שעות לאחר השטיפה אני עדיין רואה ב 2 העיניים מטושטש..תוכלו להסביר לי למה ?

שלום רב, מאחר והמתלה הורם יש להתיחס כאילו בוצע הניתוח מחדש. בהמשך אם עדיין יש טישטוש בראיה וללא שיפור יש להבדק שוב בהקדם על ידי הרופא המנתח. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

07/11/2017 | 21:55 | מאת: לאחר ניתוח לאסיק

שלום, אני מצטרפת לשאלה. עברתי ניתוח מסוג לאסיק לפני כשלושה שבועות ואני עדיין סובלת מסינוור וראיה ירודה (כמו ראיה המצריכה משקפיים) בעין אחת בלבד, לאחר ביקורת עם הרופא נמסר לי כי עליי לבצע שטיפה לעין מאחר וישנם "שאריות מהניתוח" , אשמח לדעת כיצד מתבצעת שטיפה כזו, האם פעולה זו כרוכה בסיכון? במידה ויש טיפולים אחרים שלא הוזכרו לי אשמח לשמוע עליהם. תודה ואשמח לתגובה בהקדם.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה