יתרונות של ניתוח לאסיק על לאסק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

04/06/2017 | 15:17 | מאת: עדי

שלום רב, הייתי רוצה לדעת מהם היתרונות של הסרת משקפיים בשיטת לאסיק לעומת לאסק חוץ מגורם להחלמה מהירה... הבנתי גם כי קיים שיוף נוסף של הקרנית לפי שיטת לאסיק... בנוסף, מהו העובי המינימלי של הקרנית שאיתו עדיין ניתן לבצע תיקון במקרה ואצטרך?

שלום רב היתרון העקרי של אינטראלאסיק לעומת לאסק הוא באמת ההחלמה. הליטוש מבוצע באותו מכשיר לייזר וגם התוצאות זהות אלא אם מדובר במספר מש גבוה שאז אולי התוצאות של האינטרא מעט צפויות יותר לגבי תיקון עתידי לא תמיד ניתן לקבוע לפני הניתוח וזה לא רק עניין של עובי אלא של נתונים נוספים (קימורהקרנית, מספר ראשוני, סוג הניתוח ועוד) בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה