ניתוח לייזר בעיניים - Wavefront

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

26/05/2017 | 14:09 | מאת: אופיר

שלום, ביקרתי במס' מכונים, ואני מנסה להבין את יעילות תוכנת ה-Wavefront. חלק מהמכונים מציעים אותה כברירת מחדל וחלק לא מדברים עליה כלל. המס' שלי הוא סביב ה-5 בשתי העיניים וצילינדר נמוך (סביבות 1). למיטב הבנתי טכנולוגיית ה-Wavefront מעלימה תופעות לוואי כגון סינוורים ובעיות אחרות ומבטיחה תוצאה איכותית יותר. האם לא כך הדבר? מתכנן לעשות את שיטת האינטראלסיק. תודה

שלום רב, זה לא תלוי רק במספר אלא בצילומים ובצילינדר לכן לא ניתן כך סתם לקבוע. לפעמים שימוש בטכנולוגיה זאת עשוי להועיל ולפעמים לא לשנות דבר.

29/05/2017 | 13:53 | מאת: אופיר

האם התוכנה לא תמיד תועיל ותוריד משמעותית את הסיכויים לסינוורים והילות בלילה? זה מה שהסבירו לי. ואם יש סיכוי קטן שזה יבטל תופעות לוואי שכאלה, לא עדיף ללכת על זה?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה