בירור לגבי עליה במספר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

20/04/2017 | 14:27 | מאת: rz

עשיתי לפני שנה ו7 חודשים משקפיים (ומאז אני אתם) המספר היה 8 - בשתי העיניים. ולפני שבועיים עשיתי בדיקת התאמה ,והמספר שלי עלה ל 9- בשתי העיניים, אמרו לי שזאת לא עליה משמעותית, במיוחד כי עבר מאז שנה וחצי. השאלה היא איך ניתן לדעת שהעלייה לא הייתה בחצי שנה האחרונה? כדאי לחכות עוד שנה ולראות אם יש עליה, או שזה באמת לא משמעותי כמו שאמרו בבדיקה? (אני בן 20 אם זה משנה). תודה רבה

שלום רב, קשה לי לקבוע במידה ויש ספק לשקול להמתין. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה