ניתוח שני להסרת משקפיים...

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

19/03/2017 | 14:25 | מאת: מתן

שלום לפני כ10 שנים ביצעתי ניתוח להסרת משקפיים בהדסה אופטימל סניף חיפה בזמנו. אחרי הניתוח התוצאות היו טובות אם כי בעין שמאל עדיין לא ראיתי 6\6 לאחר 6 שנים המספר טיפס והגיע ל1.50 בעין ימין ו1.75 בעין שמאל. לפני כשבועיים הייתי בבדיקה לקראת התיקון שבמסגרת האחריות ונמצאתי מתאים לעבור את הניתוח שוב, אך אני חושש בגלל שזה ניתוח ויש לי מספר שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובות. א.הוצע לי ניתוח בשם costum lasik שהוא בתוספת תשלום ולא במסגרת הניתוח אשמח לדעת מה היתרונות והיעילות של השיטה הזאת לעומת שיטות אחרות ב. מה הסיכון בתיקון ראייה בפעם השניה והאם זה בכלל מומלץ?

מתן שלום, קשה לי לקבוע יתרון של שיטה אחת לשנייה מאחר ואין לי את כל הנתונים מולי. חשוב לזכור שהסיכונים לאחר תיקון דומים לניתוח הראשוני. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה