ספאזם, יובש קשה ותופעות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

17/03/2017 | 19:22 | מאת: חסוי

שלום רב, לפני כ-3 שנים עברתי ניתוח לייזר ומאז סובל מכמה תופעות לוואי: 1- יובש קשה קבוע בעיניים, שום טיפות או משחות אינן עוזרות כולל רסטזיס. 2- תיקון יתר של +1 בשתי העיניים 3- אקומודטיב ספאזם, סובל מטשטוש מעיק שהולך ובא כל היום דבר שמפריע לי לתפקד וגורם לי לכאב בעיניים. 4- בעיות פוקוס קשות, מלבד הספזם , לא מצליח להתמקד בלי לאבד פוקוס, לעיתים רואה דברים בחושך כפול. האם יש פיתרון לבעיות הללו? הייתי אצל כמה רופאי עיניים מומחי קרנית ולאף אחד אין פיתרון.. אשמח מאוד לעזרה

שלום רב, מדובר במספר תופעות שציינת יש צורך בבדיקה ולא אוכל להתייחס רק על פי הנתונים שציינת. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה