מספר שאלות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

19/02/2017 | 14:05 | מאת: נטע

שלום עברתי ניתוח אינטרהלאסיק לפני ארבעה ימים. הראיה מאוד התייצבה כבר 6 שעות לאחר הניתוח, אך עדיין קיימות בעיות של פוקוס שמניחה שיעברו בימים הקרובים. שאלותי הן: 1. משקפי המגן- האם יש צורך ממשי בשימוש בהן כל הזמן כשנמצאים בבית במשך שבוע? גם אם אני לצורך העניין עובדת או לומדת? 2. ניקוי ההפרשות על הריסים- הצטבר המון לכלוך, מה שמונע ממני לצאת מהבית (נראה מאוד לא סטרילי). האם ניתן לנקות? מדובר בעיקר על הריסים העליונים, וזה דבוק ממש חזק כך שמניחה שלא יהיה קל לנקות. 3. איפור באיזור העיניים- מה ההנחיה המדוייקת לגבי חזרה לאיפור וליכולת להסרתו מבלי לפגוע בעיניים? תודה רבה נטע

נטע שלום רב, 1- לא אין צורך ממשי בהם ניתן להרכיב במקומם משקפי שמש רק ביציאה החוצה בבית אין צורך במשקפיים. 2- ממליץ להרתיח מים ולתת להם להתקרר ועם גזה סטרילית לנקות את ההפרשות. 3- שבועיים ללא מסקרה או איי ליינר. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה