צלילה לאחר ניתוח לאסיק...

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

15/02/2017 | 02:09 | מאת: שלמה

היי צללתי חוד וחצי לאחר ניתוח לאסיק , ולפי מה שהבנתי לא אמורה להיות בעיה. אחרי שלוש צלילות ביומיים ותול כדי שאני שם את הטיפות רענון בעיניים , קמתי בבוקר עם דלקת לחמית ויראלית ( עיניים אדומות והפרשה ירוקה בריסים ובעין) רציתי לדעת האם יש סיכון מסוים ?! והאם ישנם דרכים לזהות כי המתלה בעין נפתח? 3. אני בתאילנד כרגע לכן אין לי דרך ללכת לרופא עיניים מכיוון שאין פה על האי... תודה רבה

שלום רב, 1. אין בעיה לצלול חודש וחצי לאחר הניתוח 2. ברור שדלקת ויראלית היא לא דבר רצוי 3. לא הבנתי את השאלה לגבי תאילנד בברכה, ד"ר אורי מלר

17/02/2017 | 15:34 | מאת: שלמה

השאלה אם יש סיכון לעין אחרי חודש וחצי וקבלת הדלקת ? ואם אצטרך לראות רופא בשבועיים הקרובים בגלל שאני בחול אז הדבר יהיה קשה יותר...? תודה

שלום רב, 1. אין בעיה לצלול חודש וחצי לאחר הניתוח 2. ברור שדלקת ויראלית היא לא דבר רצוי 3. לא הבנתי את השאלה לגבי תאילנד בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה