אחרי ניתוח לאסק להסרת משקפיים בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

14/02/2017 | 10:08 | מאת: רמי

שלום לכם. 1.אם שמתי יותר מדי ויגה מוקס בימי ההחלמה האם פוגם בתוצאות ? 2. אני 5 ימים אחרי לאסק וראיה מרחוק לא טובה , טרם הוציאו עדשה טיפולית , האם אמור להשתפר ? ובכמה ?........

שלום רב, 1. לא. 2. בשבוע הראשון הראיה לא טובה בסוג ניתוח זה. כעבור כשבוע מסירים את עדשות המגע הטיפוליות ואז מתחיל השיפור בראיה בברכה, ד"ר אורי מלר

19/02/2017 | 13:30 | מאת: אורי מלר

שלום רב, 1. לא. 2. בשבוע הראשון הראיה לא טובה בסוג ניתוח זה. כעבור כשבוע מסירים את עדשות המגע הטיפוליות ואז מתחיל השיפור בראיה בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה