כלי דם מורחבים ובולטים מאוד בעיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

06/02/2017 | 18:55 | מאת: ענת

שלום, יש לי כלי דם מורחבים ובולטים מאוד בעיניים. ככל הנראה כתוצאה משימוש בעדשות מגע או מיובש (או שניהם). האם יש משהו שיכול לשפר את מראה העין? העניין מאוד מציק לי מבחינה אסתטית... להבנתי אין שום הליך רפואי, אבל האם יש טיפות או משחות שעשויות לעזור? בנוסף מה אפשר לעשות על מנת למנוע צמיחה של כלי דם נוספים?

שלום רב, ראשית אני ממליץ לפנות לרופא עיניים לבדיקה. עד אז ממליץ להמנע מהרכבת עדשות מגע. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה