הילות לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

11/01/2017 | 08:46 | מאת: דביר

עברתי בדיקת התאמה ללייזר לפני כשבוע אך בגלל שהרשתית שלי דקה וסוג הניתוח שמומלץ בשבילי הרופא המנתח אמר שיש לי סבירות גבוהה להילות במשך תקופה מסוימת לאחר הניתוח עד אפילו כמה שנים ושישנם טיפות שיכולות לעזור לי בזה, רציתי לדעת אם זה תופעה נפוצה ועד כמה זה באמת מפריע, חשוב לי לציין שאני מרכיב לפעמים עדשות מגע ובשעות הלילה אני רואה הילות ולא תמיד מפוקס ולמדתי להסתדר עם זה וזה לא מפריע לי האם אלה אותם הילות ואם הרמה כנראה תהיה אותו דבר או משהו יותר משמעותי?

דביר שלום רב, חלק מתופעות הלוואי הן סינוורים והילות לאחר ניתוח להסרת משקפיים. הרופא מציין את זה בצורה רוטינית לכל מטופל. קשה לי להעריך מה מידת הסינוורים וההילות מהן אתה סובל כרגע יחד עם העדשות. צריך להבין ולזכור שזה יכול להתגבר לאחר הטיפול. בברכה, ד"ר אורי מלר.

10/12/2018 | 19:42 | מאת: דביר

האם זה בלתי הפיך? האם לכל החיים יהיו לי הילות סינוורים וטשטוש ראייה מהניתוח לייזר?

12/12/2018 | 08:11 | מאת: דביר

האם זה בלתי הפיך? האם לכל החיים יהיו לי הילות סינוורים וטשטוש ראייה מהניתוח לייזר?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה