בדיקת ראיה 5 שנים לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

30/12/2016 | 19:15 | מאת: pninf

שלום, נותחתי על ידי ד"ר מלר לפני בדיוק 5 שנים. השנה מלאו לי 50 ואני מרגישה שחלה ירידה בראיה - בעיקר כשמדובר בכיתוב קטן. נוהגת ועובדת ללא משקפיים - אך מוצאת עצמי משתמשת בזכוכית מגדלת כדי לראות שמות במפה או מלל קטן. האם כדאי ורצוי לתאם תור לד"ר מלר ב"עיניים" לצורך בדיקת ראיה והמלצה איך לפעול? (משקפי קריאה?) תודה על תשובתכם המהירה

פנינית שלום רב, בגיל 40-50 עדשת העין מאבדת מגמישותה ולכן עולה הצורך בהרכבת משקפי קריאה. יחד עם הברכות עם כניסתך לגיל 50, יש לקחת בחשבון גם את זה שהעדשה כבר פחות גמישה מבעבר ולכן יש צורך במשקפי קריאה. אני ממליץ לגשת תחילה לאופטומטריסט באזור המגורים ולהתאים משקפי קריאה ורק אם משהו לא יסתדר יש להבדק ע"H רופא עיניים בהצלחה ומזל טוב! בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה