רונית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

14/12/2003 | 13:46 | מאת: מספר שגדל

שלום אני רוצה לעשות ניתוח לייזר בעיניים, אך הבנתי שאני לא יכולה לעשות זאת משום שמצב העייניים שלי לא יציב\ וכל חצי שנה בערך המספר גודל. מה אפשר לעשות האם ניתן באיזשהו דרך שהמספר בעיניים יהיה יציב. תודה.

14/12/2003 | 20:15 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

רונית שלום כאשר העין ממשיכה להשתנות ביותר מדיופטר( מספר) אחד בשנה לא כדאי לבצע את הניתוח מכיוון שיש סיכוי גדול שגם אחרי הניתוח המספר ישתנה ויהיה צורך בניתוחים נוספים. בעין בריאה אין שיטה לעצור את ההשתנות שלה, אלא להמתין שתתיצב בעצמה. אם מצד שני העין משתנה בפחות מדיופטר בשנה ואת מעל גיל 21 כדאי להבדק ע"י רופא מנתח שיקבע את סיכוי הצלחת הניתוח. בכל מקרה רוב המנתחים יבצעו ניתוח חוזר עם יהיה צורך במסגרת האחריות. בברכה דר' כ"ץ.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה