מידע על תהליך הקפאת עוברים+PGD בנשאית BRCA1

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

24/02/2016 | 09:28 | מאת: chen

שלום לכולם, אני מחפשת מידע כולל על תהליך הפריה חוץ גופית + PGD בנשאיות BRAC1 ולא מוצאת משהו מסכם, אולי תוכלו לעזור לי מנסיונכן. האם שני התהליכים חייבים להתקיים באותו המקום? האם אחד מהם ממומן או בסל הבריאות לנשאיות? מה טווח המחירים של התהליך? האם הוא משתנה משמעותית בין בתי חולים? האם יש המלצה אישית על בי"ח? כל מידע יעזור בשלב זה, תודה רבה.

למיטב ידיעתי לא חייב להתבצע באותו בית חולים פני לחדת IVF בשערי צדק להם מירב המידע והניסיון בנושא

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית