ירידת מדד ca - 125.

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

17/10/2019 | 22:29 | מאת: מיכל

שלום, אני מקבלת טיפול שבועי של קרבופלטין + טקסול,(טיפול 12 מתוך 18), וכן אווסטין (טיפול 3 מתוך 18 - פעם בשלושה שבועות). לפני הניתוח שעברתי, היה מדד ה- ca 125, ברמה של 648. לאחר הניתוח, ועוד לפני התחלת הטיפול הכימותרפי, המדד ירד ל - 234.40, והיום, לאחר 12 טיפולי הכימותרפיה, והאווסטין, כפי שפרטתי לעיל, הרמה היא 20.80 - על פי רמת הנורמה של המעבדה. שאלותי הן: 1.מה הרמה אליה שואפים הרופאים שהמטופלת תגיע אליה לאחר הטיפולים, והאם ייתכן שב-6 טיפולי הכימותרפיה שנותרו (להשלמת 18 הטיפולים השבועיים), המדד יכול לרדת עוד? בתודה מראש.

אין ערך אבסולוטי ששואפים אליו אבל ערך יציב במספר בדיקות בתחום הנורמה כפי שיש אצלך מצביע על תגובה טובה לטיפול

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית