התיעצות בחירה בטיפול הכי יעיל

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

27/08/2019 | 15:15 | מאת: עליזה מודאגת התקדמות מחלה

קבלתי אולפריב חודשים סמן 1120 הופסק הטיפול מתיעצת האים כדאי לעבור אימונותרפיה האים זה יכול להועיל לי במצבי. סרטן שחלות עברתי כימו קרבופחנטין טקסול אווסטין דוקסיל טקסול שבועי ופעמיים הקרנות לאחרונה אולפריב וגם היה לי מהאולפריב הרבה בחילות סחחוררות וחולשה

לאחר מספר של הטיפולים כפי שעברת , הסיכוי לתגובה בטיפולים נוספים יורד, אבל מצד שני למרות שתופעות לוואי תמיד אפשריות , בהשוואה לכמוטרפיה באימונוטרפיה הצפי לפחות תופעות לוואי ובתדירות קטנה יותר

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית