קבלת כימותרפיה ועצירות

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

22/07/2019 | 20:40 | מאת: רחל

שלום, אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אך בכל זאת אנסה לברר בפורום זה: אני חולה בסרטן השחלה, והתחלתי לקבל לפני מספר ימים קרבופלטין + טקסול בטיפול שבועי. מכל התרופות, והתרופות נגד בחילה (אקינזאו), קבלתי עצירות קשה. בהתחלה השתמשתי בנר גליצרין, שלא עזר לי כמעט, ולאחר מכן השתמשתי בלבולק (15 מ"ל), שגם כמעט ולא עזר לי, אלא חלקית . בנוסף - יש לי גם דם מפי הטבעת, כנראה שמהמאמץ הרב. השאלה שלי היא: האם במצבי, אני יכולה להשתמש ב- נורמלקס, וכן בנרות פרוקטוגליבנול, שגם מרפאות וגם עוזרות לפעילות מעיים? השאלה אם מותר לשלב את הנורמלקס והפרוקטוגליבנול יחד או כל אחד לחוד - עם כל מה שאני מקבלת? (הכימותרפיה והתרופות נגד בחילה,וגם נתנו לי סטרואידים למינהם). תודה

רצוי להשתמש בנרות ולגבי השילוב מומלץ להתיעץ עם מומחה למחלות דרכי העיכול

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית