סרטן השחלה.

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

01/07/2019 | 13:48 | מאת: אורי

שלום לאמי גילו סרטן השחלה היא נותחה ומחכה לתוצאות הבדיקות הפתולוגיות כדי להתחיל את הטיפול הכימותרפי. אני קורא בכל מיני מקומות על תרופות אימונותרפיות ומיפויים גנומיים. איזה בדיקות עליה לעבור ואיפה, על מנת לדעת אם לפי המיפוי הגנטי איזה תרופות היא יכולה לקבל בצורה מיטיבה? אנחנו אובדי עצות, לא מבינים בכל התחום הזה של מיפוי גנומי והתאמה אישית של תרופות אימונותפריות ומוכנים לעשות הכל, ואני אודה לך אם תעשה לי סדר בכל האינפורמציה הזאת תודה

ראשית חייבים להמתין לפתולוגיה הסופית וכתלות בתןצאה זו ובתוצאות הניתוח סביא למדי שתתחיל בטיפול כמוטרפי בשתי תרופות קרבופלטינום וטקסול. לפי תוצאות הניתוח תוכל לקבל תרופה ביולוגית אווסטין וודאי שגם תופנה להערכה גנטית/גנומית שלה ושל הגידול על מנת לבדוק התאמה לתרופה ביולוגית נוספת (לינפרזה) שנותנים רק לאחר סיום הכמוטרפיה למעט 2 תרופות אלו יש, רצוי יהיה לבדוק התאמה להשתתפות במחקרים חדשים שקיימים בארץ בעיקר על תרופות של אימונוטרפיה בהצלחה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית