נבטי ברוקולי וטיפולים ? . - ? - - - - ------#

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

28/06/2019 | 23:35 | מאת: הילה

שלום, אני לאחר כריתת שחלות, טפולות, רחם, אומנטום. עדיין לא הגיעו תוצאות הבדיקה הפתולוגית אבל כנראה שמדובר בסרטן השחלה. רציתי לשאול אם אחליט שאני רוצה לאכול נבטי ברוקולי, איזה כמות אני צריכה ביום וגם האם אפשר לאכול את זה בזמן קבלת כימותרפיה? ושאלה נוספת: הטיפול שהוצע לי הוא קבלת 6 טיפולים של קרבופלטין ופקליטקסל ולאחר סיום ששת הטיפולים אקבל לא יודעת למשך כמה זמן תרופה ביולוגית, לא זוכרת את שמה. רציתי לשאול את דעתך: מהו הטיפול האופטימלי למצבי, מפני שקראתי שרצוי לקבל את הטיפול הכימותרפי בשילוב עם תרופה ביולוגית בו זמנית. מהו הטיפול שמעלה את סיכוי ההצלחה? לקבל קודם את שתי הכימותרפיות ורק אחר כך תרופה ביולוגית, או לקבל את שתי הכימותפריות בו זמנית יחד עם תרופה ביולוגית? תודה

לגבי ברוקולי אין לי מידע שזה יכול להועיל או להזיק לגבי שאר השאלות ללא התשובה הסופית, תאור של דוח הניתוח ובדיקה גנטית שבודאי תופני לבצע קשה לחוות דיעה ובנוסף תשאלי רת הרופא המטפל האם את יכולה להתאים לאחד מהמחקרים שנערכים כיום בארץ על תרופות חדשות

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית