סרטן צוואר הרחם -תשובות פט סיטי

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

03/12/2018 | 15:12 | מאת: מיקי

היי לפני שבוע גילו לי גוש באיזור הנרתיק צמוד לצוואר הרחם. עשיתי פט סיטי. אשמח לחוות דעתך המקצועית תודה. .

אשמח לעזור תשלחי את תשובת פט סיטי ואם אפשר גם תשובה פתולוגית למייל [email protected]

קיבלתי את המייל ששלחת ותשובת הסיטי-פט ששלחת לפי בדיקה זו נראה שיש אומנם גידול סרטני באיזור צוואר הרחם וכיפת הנרתיק וכפי הנראה ללא גרורות ועל מנת להחליט סופית גישה טיפולית מומלץ בדיקה גניקולוגית ו/או לשקול לבצע MRI של האגן

06/12/2018 | 10:56 | מאת: מיקי

היי תודה על תגובתך. שאלה נוספת , הגילוי של המחלה היה בעקבות לחץ השתן. העיניין שעדיין יש לי אותה תחושה. האם זה יכול להיות קשור לגידול? עשיתי בדיקות שתן והם יצאו תקינות

06/12/2018 | 11:02 | מאת: מיקי

עוד משהו איזה שלב המחלה נמצאת? ואיזה טיפולים מומלצים ?

לגבי התלונות של הלחץ במתן שתן ייתכן שיש קש, אבל כדאי שלול גם דלקת על ידי תרבית ולגבי שלב המחלה והטיפול אין לי מספיק נתונים, רצוי לשקול ביצוע MRI של האגן ואז להחליט אם הטיפול יהיה בניתוח או בקרינה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית