חזרת מחלה בפעם הרשונה

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

11/09/2018 | 22:40 | מאת: מוריה

שלום פרופסור בן אריה אמי חולת סרטן השחלה אובחנה בפברואר 17 בדרגה 3c סיימה כימו קו ראשון באוגוסט 17 .השבוע בפט התגלו ממצאים בחלל הבטן ובלולאות המעי הרופא המטפל הציע או קרבו טקסול או קרבו גמזר. אמי רוצה קרבו גמזר שכן אינה רוצה לסבול מנשירת שיער. השאלה שלי היא בהנחה שקרבו גמזר לא יעבוד טוב ולא יצמצמם הגידולים.האם יהיה אפשר לחזור באותו קו לקרבו טקסול ?

ראשית לא אמור להיות הבדל משמעותי בין שתי האפשרויות אבל רק לאחר לפחות 3 קורסים יהיה אפשר להעריך תגובה וכן יהיה אפשר בעתיד במידת הצורך לקבל טקסול

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית