כאבים באיזור השחלה וציסטה ומלאות

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

15/05/2018 | 19:37 | מאת: ציסטה בשחלה שהוצאה

אני בת 73, בשנת 82 הוציאו לי שחלה ונאמר שבגלל תאים טרום סרטניים. [שכחתי את השם] לאחרונה, הפרשה וגינלית לפעמים קצת יותר כהה, כאבים באגן מקרין לגב, תכיפות ברצון לשתן, ירידה של 2 קילו במשקל, בבדיקה היום נמצאה ציסטה ומלאות בשחלה שמאל [כזכור שהוצאה ב82] נשלחתי לבדיקת אוטרסאונד דופלר. יש לציין שיש הפרעות במעיין, נאמר לי מעי רגיז, אבל לפעמים שלשול ולפעמים עצירות וגזים רבים. בלילה כשאני שוכבת על צד שמאל יש רצון לתת שתן, כאילו לחץ על השלפוחית שנמצאה בסדר. אני בלחץ. איך נראה לך?

לצערי ללא בדיקה ועיון בתוצאות קשה לחוות דיעה ויתכן שידרשו בדיקות נוספות כסיטי בטרם תהיה תמונה ברורה יותר

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית