בלוטות לימפה בבדיקת פט CT

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

08/04/2017 | 08:36 | מאת: שר

נשאית BRCA1 נמצאת במעקב במרפאת נשאיות עד לאחרונה ללא ממצאים חריגים לפני כשבועיים במעקב שגרתי במרכז מירב הסמן ca125 קפץ ל333 .הופניתי לפט ct שמצביע על שתי בלוטות לימפה שנקלטו אחת בבית השחי 1.3 והשניה בבטן 0.6 עם קליטה חלשה. אני לאחר כריתה דו צדדית +בלוטה נגועה (1/13) וכריתת שחלות עם פתולוגיה תקינה 2013-2014 . עברתי הקרנות ללא כימו (אונקוטייפ 18) נטלתי 3 שנים טמוקסיפן ולפני כ3 חודשים מעבר ללטרזול. כמו כן נמצאו גם קשריות נספות בבטן ללא קליטה. עם חשד למחלה כלשהי לפי הפענוח . כרגע מומלצות שתי ביופסיות אחת מחט בבית השחי והשניה לפרוסקופיה. חוששת מאד

מצטער שקצת באיחור אבל אין ברירה אלא לעבור את הביופסיות המתוכננות ולהמתין לתשובה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית