רווח בין השינים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

14/12/2003 | 00:39 | מאת: מלכה

שלום רב נולדתי וגדלתי עם שיניים יפות להפליא אך עם פחד נוראי מרופא שיניים, עקב הזנחה זו נאלצתי לעקור מפי 7 שיניים. וכך במשך השנים נוצרו רווחים בין השינים הקדמיות וזה מפריע לי מאוד אסטטית. כמו כן עברתי ניתוח בראש עקב גידול שפיר שהיה לי לפני כ 9 שנים. רק לאחרונה אזרתי אומץ לטפל בבעיה, הלכתי לשני רופאי שיניים להתייעצות. שניהם אמרו שעלי לעבור השתלת שתלים אך לא בטוח שיש לי מספיק עצם ולכן עלי לעבור צילום C.T. כמו כן נאמר לי שלא בטוח שבגילי (42) אפשר יהיה לצמצם את הרווח בין השינים. אשמח לשמוע את דעתך. מלכה

21/12/2003 | 21:01 | מאת:

מלכה שלום, צילום ה-CT הוא כלי אבחנתי המקובל לצורך השתלות דנטליות, אך לא תמיד הוא נחוץ ולעיתים ניתן להסתפק בצילום עם קרינה מופחתת כמו צילום פנורמי. צמצום רווחים מתבצע על ידי טיפול אורתודונטי ומתבצע בכל גיל. לצורך פרטים נוספים תוכלי לפנות ליחידה לחניכיים בבית-חולים רמב"ם בחיפה לטל. 8542983-04