חניכיים נפוחות

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

01/07/2007 | 14:34 | מאת: רחל

שלום, אני סובלת מחניכיים נפוחות ואדומות לאחר שעברתי ניתוחים בחניכיים והקצאות עיקר הבעיה בשיניים הקדמיות שלעיתים החניכיים מתחילות לעלות על גבי השיניים השיניים הקידמיות הן כתרים. ניסיתי מספר דברים הן בטיפולי אבנית לעתים דחופות יותר, שטיפות למינהן. אנא עזרתכם כי המצב הולך ומחמיר.

04/07/2007 | 14:03 | מאת:

רחל שלום, האם את לוקחת תרופות מסויימות שגורמות לגדילת חניכיים? יתכן גם שישנה בעייה עם הכתרים ,אולי הם עמוק מתחת לחניכיים לדוגמא? ממליץ שתפני למומחה לחניכיים לבדיקה וטיפול.