יובש וריח רע מהפה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

08/01/2007 | 22:29 | מאת: gad

שלום יש לי 2 בעיות האחת היא שבכל בוקר אני קם עם פה יבש ושפתיים מדממות הדבר הזה כבר קורה לי ביחד עם הביעה השנייה מעל ל3 חודשים ולפני זה לא היו בעיות דומות. השנייה היא שבמהלך היום יש לי ריח נורא רע מהפה בדרך כלל כשעה לאחר האוכל. אני משתמש במי פה וכל שאר השטויות האלו ושום דבר לא עוזר. הייתי אצל רופא שיניים עשיתי גם צילום פנורמי שעשה לי סחרחורת , והוא לא מצא כלום. הוא אמר שזה יכול להיות בעיה של דלקת חניכיים בגלל אבן שן . אשמח נורא לשמוע מה דעתך ומה הדרך שאפר לטפל בבעיות אלו תודה מראש!!

15/01/2007 | 23:23 | מאת:

שלום, ממליץ על שפתון (ווזלין) בשביל היובש בשפתיים במיוחד בתקופה זו של השנה עם היובש הנוראי. לגבי הריח-רע: ממליץ על ניקוי שיננית וצחצוח לשון כל יום. כלומר בגמר הצחצוח לא לשכוח לצחצח גם את הלשון עד שבא לך להקיא. החיידקים מתיישבים שם וגורמים לריח-רע.