השתלות+עקירות+כתרים ד"ר אילן לוי

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

09/11/2016 | 15:35 | מאת: תרצה

לד"ר לוי אילן. פניתי לרופא להשתלות שן 14+25 שאלתי האם הוא מבצע עקירה מחכה מספר חודשים להשתלה.נאמר לי שהא יבצע הכל ביום אחד.הינגדתי נאמר לי לא להכנס בעבודב שלו. ציינתי שאני חורקת שיניים +לסת עליונה ציין לפני השיניים שלי שחוקות .אמר תלכי לשלום.נשאלת השאלה האם כל הרופאים מבצעים טיול ביום אחד.האם אני צריכה לקבל מה שהוא היציע לי או לחפש רופא אחרר. תודה מראש ד"ר לוי אילן- אלוקים יברך אותך שאתה עוזר.

15/11/2016 | 09:34 | מאת: ד"ר אילן לוי

לתרצה, בנושא עקירה והשתלה מיידית או לאחר המתנה קיימות מספר גישות. עדיף לא להשתיל מיידית ולהמתין להחלמה של מקום העקירה. אם לא נוצר קשר טוב עם הרופא אולי עדיף באמת לפנות לרופא אחר. בנושא שחיקת השיניים - חשוב מאד להשתמש בסד לילה לעצירת השחיקה, במיוחד אחרי השתלות. תודה על הברכות.

מנהל פורום טיפולי שיניים