עקירת שן בינה והאם ייתכן כי נותרה חתיכת שן?

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

27/08/2016 | 17:00 | מאת: רקפת

שלום רב. לפני כשבוע עקרו לי שן בינה בלסת התחתונה מצד שמאל. הכאב היה עז ונטלתי כל יום משככי כאבים, הייתה גם נפיחות והיא ירדה. כעת כשאני נוגעת עם הלשון באזור, אני מרגישה שנותרה חתיכת שן, מהצד החיצוני. גם כאבים עדיין יש אבל הפסקתי ליטול תרופות. כעת לשאלתי: האם ייתכן שנותרה חתיכת שן? הרי מן הסתם הרופא היה צריך להבין בכך. בתודה מראש

29/08/2016 | 13:19 | מאת: ד"ר אילן לוי

קורה שנותר חלק מהשן. אפשרויות אחרות - שמדובר ברסיס עצם או בעצם הלסת עצמה שנחשפה ואמורה להתכסות בחזרה. אם בתוך שבוע אין החלמה חזרי לרופא

מנהל פורום טיפולי שיניים