מפחדת מעקירה.....

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

13/03/2016 | 12:01 | מאת: נועה

אחת השיניים שלי (26) עברה טיפול שורש לפני קצת יותר מחצי שנה כולל מבנה וכתר..זו היתה שן אחרי נמק והטיפול שורש נעשה אצל מומחה... המומחה אמר סיכויי הצלחה 80%. כבר שבוע אני מרגישה כאב בכתר במיוחד כשאני לוחצת על השן.. אז פשוט לא לחצתי עליה ולא לעסתי עליה ועדיין קצת כאב... היום הכאבים החמירו והפחד הגדול שלי שיגידו לי לעקור את השן... השאלה שלי היא מתי עושים חידוש טיפול שורש ומתי עקירה? האם יש דרך להיפטר מהכאבים בעצמי בבית? והאם יכול להיות שהטיפול נכשל כל כך מהר? אני רק בת 24 והשן הזו מפחידה אותי שהיא לא מבריאה כלומר עשיתי טיפול שורש (אמנם התעכתי איתו אבל בסוף עשיתי) והכאבים חזרו ואולי עכשיו אני יעשה שוב טיפול שורש וכשעושים טיפול חוזר אחוז ההצלחה יורד אז הכאבים יחזרו ואז אם אני יעקור אז אני ישים שתל ואחרי כמה זמן אני יצטרך להחליף אותו כל פעם.. אולי כבר עדיף להישאר עם השן ולסבול קצת מכאבים? אני רוצה לפתור את הבעיה לתמיד בלי ללכת לרופא כל שניה... יש דבר כזה? בבקשה תעזור לי... תודה..

16/03/2016 | 18:40 | מאת: ד"ר אילן לוי

לנועה, לצערנו אין פתרון חד פעמי ומדי פעם לאורך החיים יש להגיע לטיפול שיניים כדאי לצלם את השן ולראות במה המדובר ואז להחליט אם הנכון הוא לחדש טיפול שורש או לעקור

מנהל פורום טיפולי שיניים